ת"א
בית המשפט המחוזי מרכז
|
27779-10-10
21/03/2011
|
בפני השופט:
בנימין ארנון
|
- נגד - |
התובע:
אלעד שווייצר
|
הנתבע:
1. סמארט-המרכז הארצי להשכלה וקריירה בע"מ 2. ערן שטיין 3. בועז שפריר 4. טל הדס 5. עידן-חיים כהן 6. ליטל דגן 7. ניר אברהם פרידמן
|
החלטה,החלטה,החלטה |
החלטה
1.ב"כ התובע ימציאו לבית המשפט תוך 20 ימים מהיום תמצית של כתב התביעה, לרבות העובדות והטיעונים המשפטיים המפורטים בו, בהיקף שלא יעלה על 5 עמודים.
2.ב"כ הנתבעים 1 ו- 2 ימציאו לבית המשפט תוך 20 ימים מהיום תמצית של כתב ההגנה, לרבות העובדות והטיעונים המשפטיים המפורטים בו, בהיקף שלא יעלה על 5 עמודים.
3.ב"כ הנתבע 3 יגיש אף הוא לבית המשפט תוך 20 ימים מהיום תמצית של כתב ההגנה שהוגש על ידו, לרבות העובדות והטיעונים המשפטיים המפורטים בו, בהיקף שלא יעלה על 5 עמודים.
4.כל בקשה שתוגש בתיק זה - היקפה לא יעלה על 5 עמודים.
ניתנה והודעה היום ט"ו אדר ב תשע"א, 21/03/2011 במעמד הנוכחים.
בנימין ארנון, שופט
החלטה
בעניין זה יש ממש בטענות ב"כ התובע שאין להקנות יתרון דיוני לנתבעים, שמקצתם אף מגישי התביעה שכנגד. לפיכך, הגבלת העמודים לא תחול לגבי מסמכים אלה. לכתבי טענות אלה יצרף ב"כ התובע תמצית שלא תעלה על 5 עמודים.
ניתנה והודעה היום ט"ו אדר ב תשע"א, 21/03/2011 במעמד הנוכחים.
בנימין ארנון, שופט
החלטה
ניתן בזאת צו גילוי מסמכים הדדי לפיו כל צו יגלה בתצהיר לכל יתר הצדדים לתובענה מהם המסמכים אשר חובה עליו לגלותם על פי הדין. כל צד יאפשר לכל יתר הצדדים לתובענה לעיין במסמכים אלה. גילוי המסמכים יבוצע תוך 75 ימים מהיום, העיון ייעשה תוך 30 יום מיום המצאת תצהיר גילוי המסמכים הרלבנטיים.
כל צד אשר יחפוץ להגיש בקשה לבית המשפט יהא חייב לעשות כן 15 ימים לפחות מלפני המועד שייקבע לישיבת קדם המשפט הבאה.
נקבע לישיבת קדם משפט ליום 8.9.11 בשעה 09:00.
ניתנה והודעה היום ט"ו אדר ב תשע"א, 21/03/2011 במעמד הנוכחים.
בנימין ארנון, שופט
מיכל ב.
הוקלד על ידי: שלומית שלום
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת